Більшовики говорять про провокацію з бюлетенями

Четвер, 10 липня 2003, 11:18
Представники фракцій більшості заявляють, що поки не друкували бюлетені для голосування про направлення кучминого законопроекту змін до Конституції до Конституційного суду.

"Бюлетенів немає. На 10:35 ранку. Я це заявляю відповідально", - сказав УП лідер групи "Народний вибір" Микола Гапочка.

За його словами, навпаки, він "чув, що для провокації надрукували кілька бюлетенів, щоб показати, що це ми надрукували".

Гапочка не сказав, як поводитимуть себе більшовики, якщо роботу парламенту буде заблоковано опозицією. "Ми не будемо битися, не будемо трибуну займати, а будемо поводити себе як більшість".

Про те, що бюлетенів немає, УП також повідомив лідер групи "Європейський вибір" Володимир Пєхота.

У четвер парламент має розглянути питання направлення до КС законопроектів змін до Конституції. Воно стоїть четвертим пунктом у порядку денному і обіцяє бути конфліктним. Більшість вимагає проголосувати направлення до КС законопроектів Кучми і депутатів окремо, а опозиціонери, остерігаючись, що їх законопроект не направлять, вимагають, щоб обидва проекти змін Основного закону передав до КС спікер Володимир Литвин за своїм підписом.

На ложі преси парламенту вивішено два плакати із надписами "Геть руки від Конституції" та "Ні – продовженню повноважень президента". Їх видно із сесійної зали.

Як повідомили у прес-службі "Нашої України", плакати повісили депутати їхньої фракції. Вони зробили це в четвер зранку, коли проводили нараду перед початком сесії у залі засідань парламенту.

УП

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News