Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Після перерви у Верховній Раді політреформа не зрушила ні на міліметр

Четвер, 10 липня 2003, 16:40
Після обідньої перерви Верховна Рада знову не змогла проголосувати рішення про направлення до Конституційного суду законопроектів змін до Основного закону.

Спікер Володимир Литвин оголосив про рішення, досягнуте на нараді з лідерами фракцій: спочатку таємно проголосувати за перехід до таємного голосування за постанову Анатолія Матвієнка, яка передбачає направлення до КС обидвох законопроектів – президента і опозиції.

Однак за такий перехід до таємного голосування проголосували лише 210 депутатів. Після цього у відкритому режимі була поставлена на голосування сама постанова Матвієнка, проте вона набрала теж 210 голосів.

Після цього Володимир Литвин оголосив про голосування за постанову про направлення до КС законопроекту депутатів. Трибуну парламенту, як і до перерви, відразу ж було заблоковано депутатами з фракцій "Наша Україна", СПУ і БЮТ.

Володимир Литвин вчинив так само, як і перед обідом – він зняв це питання і перейшов до наступного законопроекту, який стосується податку на додану вартість.

УП

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування