Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Литвин не боїться, що його знімуть за п'ятничну "свиню" президентові

Субота, 12 липня 2003, 11:01
До президентських виборів змін у вищих ешелонах влади, зокрема, у президії парламенту не буде, вважає голова Верховної Ради України Володимир Литвин.

Таку думку він висловив на підсумковій прес-конференції після закриття третьої сесії парламенту в п'ятницю, відзначивши: "Нас обрали разом, і якщо в когось виникають якісь проблеми, необхідно їх вирішувати в цивілізованому руслі".

На думку спікера, "парламентська більшість складно розхитати", що показали процеси, пов'язані з розглядом процедури про направлення у Конституційний суд законопроектів по конституційній реформі.

Литвин відмовився коментувати заяву глави держави Леоніда Кучми про небажання балотуватися на третій термін. "З поваги і до першого, і до другого президента я не коментую їх заяви", - сказав він.

За словами спікера, заява Кучми "цілком очевидна, прозора, і не вимагає коментарів", і тепер справа за парламентом, що має ухвалити рішення про терміни початку виборчої кампанії. "Президент про це вчора чітко і неоднозначно сказав", - відзначив спікер.

Відповідаючи на питання журналістів, Литвин підкреслив, що не збирається балотуватися на майбутніх президентських виборах. "Я для себе нереальних задач не ставлю, тим більше що в мене таких планів нема", - прокоментував він свою позицію.

Інтерфакс-Україна



Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування