Кучма здійснив ротацію держсекретарів у заступники міністрів

Понеділок, 14 липня 2003, 11:33
Президент України Леонід Кучма провів структурні зміни в ряді центральних органів виконавчої влади країни.

Глава держави своїми указами звільнив Юрія Мельника і Валентина Яковенка з посади заступника держсекретаря Міністерства аграрної політики, призначивши їх заступниками міністра агрополітики.
Заступниками міністра агрополітики також призначений Василь Сорока і Григорій Омельяненко.

Крім того, з посади заступника держсекретаря Міністерства економіки і з питань євроінтеграції звільнена Людмила Мусіна і Сергій Романюк, з посади заступника держсекретаря Міністерства закордонних справ - Ігор Харченко, Олександр Моцик, Іван Кулеба, Валерій Кириченко. Усі вони призначені заступниками керівників відповідних міністерств.

Крім цього Лідія Горбунова і Василь Мармазов призначені заступниками міністра юстиції України. Микола Шупеня, Олександр Пасенюк і Леонід Єфименко звільнені з посад заступників держсекретарів Мін'юсту і призначені заступниками міністра юстиції.

Сергій Цокол, Анатолій Мярковський, Сергій Маноха, Сергій Макацарія, Вадим Копилов і Олександр Яременко звільнені від посад заступників держсекретарів Міністерства фінансів, вони призначені заступниками міністра фінансів. Вадим Буряковський і Анатолій Шаповалов також призначені заступниками міністра фінансів.

Президент України також звільнив Василя Романчишина й Ігоря Ніколайка від посад перших заступників держсекретарів Міністерства культури і мистецтв і призначив їх заступниками міністра культури і мистецтв, а також призначив Тимофія Кохана заступником міністра культури й мистецтв.

Кучма своїм указом звільнив Анатолія Головка з посади члена Державної комісії з цінних паперів і фондового ринку (ДКЦПФР) і призначив його заступником голови Держкомісії по регулюванню ринків фінансових послуг України.

Іншими указами глави держави заступниками виконавчого секретаря ДКЦПФР призначений Володимир Прядко й Олексій Петрашко.

Президент своїм указом звільнив Петра Миколенка з посади заступника голови Державного казначейства України - начальника управління Держказначейства в місті Києві.

Іншим указом Кучма призначив на посаду заступника глави Держказначейства України - начальника управління Держказначейства в Києві Сергія Копитова.

Президент провів кадрові зміни в деяких держкомітетах України. Костянтин Ващенко звільнений з посади першого заступника голови Держкомітету України у справах сім'ї і молоді і призначений першим заступника голови Держкомітету з питань регуляторної політики і підприємництва і по зв'язках із Верховною Радою.

Першим заступником голови Держкомітету у справах сім'ї і молоді призначений Ігор Пекарєв.

Президент також звільнив Андрія Власкова з посади першого заступника голови Держкомітету з питань фізкультури й спорту призначив його заступника голови Держкомспорту.

Інтерфакс-Україна


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...