Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Турчинов назвав подання на себе "відзнакою за боротьбу з бандитською владою"

Понеділок, 14 липня 2003, 20:11
Форсування Генпрокуратурою справи проти опозиції навіть у період політичного міжсезоння засвідчує, що режим Кучми досі вважає її ворогами номер, та відчуває, що вона на правильному шляху в боротьбі з бандитською владою.

Так відреагував народний депутат Турчинов на подання Генпрокуратури про притягнення до кримінальної відповідальності Тимошенко, Турчинова та Хмари, зареєстроване у понеділок у парламенті.

Турчинов назвав дії генпрокуратури " відпрацюванням політичних замовлень та вимог, що надходять з Банкової", а саме подання "настільки безглуздим, що пан Піскун набрався хоробрості скерувати його до парламенту тільки тоді, коли депутати пішли на канікули", щоб "не нарватися на справжній глум з боку всього депутатського корпусу, незалежно від політичних поглядів та партійної приналежності парламентарів".

Піскун і сам не вірить у результативність голосування за власне подання, а лише щиро відпрацьовує політичні замовлення та вимоги, що надходять з Банкової", змирившись зі своєю роллю "придворного клоуна, аби тільки утриматися в кріслі генерального бодай ще на кілька місяців чи тижнів", вважає Турчинов.

Водночас депутата обурює те, що ГПУ "зосередила всю репресивну міць на боротьбі з опозицією в той час, коли так і не розкриті вбивства Гонгадзе та Александрова, коли в Україні лютує штучна продовольча криза, спровокована вищими владоможцями, коли сама керівна верхівка буквально розчинилися в корупції, коли, зрештою, сам Піскун став дахом для наркобізнесу. Це не просто аморально, але і злочинно", йдеться у заяві Турчинова.

Наостанок Турчинов порекомендував Піскуну "не чекати осені і піти у відставку добровільно, щоб і далі не плямувати невгамовним невіглаством честь та професійну гідність правоохоронних структур".

Читайте також:

ЛИТВИН ОТРИМАВ ПОДАННЯ НА ТИМОШЕНКО, ТУРЧИНОВА І ХМАРУ

Піскун не готовий посадити соціаліста Рудьковського

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування