Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Піскун знаходиться "поза політикою" і справ "на замовлення" не порушує

Понеділок, 14 липня 2003, 20:39
"Немає в мене політичних симпатій", - заявив Піскун, відповідаючи в понеділок на прес-конференції в Києві на численні питання журналістів, що просили прокоментувати різні публікації про політичні симпатії генпрокурора України.

Він також відкинув будь-які припущення про те, що якісь кримінальні справи порушуються "на замовлення" тих або інших політичних сил. "Ніхто нічого ні в кого не замовляє", - заявив Піскун.

Говорячи про підсумки роботи Генпрокуратури України за 6 місяців року, він повідомив, що в органи прокуратури надійшло 130 тис. звертань громадян, з яких задоволено 10,3 тис., що на 13% більше, ніж за аналогічний період минулого року.

Він також повідомив, що за півроку довершене на 10% більше, у порівнянні з аналогічним періодом минулого року, кримінальних справ, істотно зменшилося число справ, що були закриті. Органи прокуратури на 38% більше направили кримінальних справ у суд. Істотно зменшилася кількість виправдувальних рішень суду. За півроку в генпрокуратуру надійшло 4903 звертання народних депутатів, у той час як за весь минулий рік їх було всього 6 тис.

Говорячи про проблеми прокурорської системи, Піскун відзначив нестачу кадрів, зокрема, державних обвинувачів.


"Інтерфакс-Україна"



Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування