Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Кучма передумав проводити реформу – Крючков

Вівторок, 15 липня 2003, 16:47
За заявою президента України Леоніда Кучми про можливе відкликання з Конституційного суду свого законопроекту стоїть задум зірвати конституційну реформу в цілому.

Таку думку висловив у вівторок в інтерв'ю агентству "Інтерфакс-Україна" член фракції компартії, глава парламентського комітету з питань національної безпеки й оборони Георгій Крючков.

"Я можу прогнозувати, що після відкликання президентського законопроекту і повернення з Конституційного суду депутатського, слухняна президентові більшість проголосує проти цього законопроекту, сама реформа може бути зірвана - от що може стояти за цією заявою.

Я не виключаю того, що президент прийшов до висновку про те, що реформа йому не потрібна і звалить провину на парламент і опозицію, у якій є люди, які не хочуть реформи, зокрема, фракція "Наша Україна". Якщо президент солідаризувався з Віктором Ющенком, то все зрозуміло", - сказав Крючков.

Говорячи в цілому про заяву, зроблену президентом, депутат відзначив, що вона "викликала подив". "Якщо він серйозно налаштований на проведення реформи системи політичної влади, то незрозуміло, чому він відступає від цього, незрозуміло - чи він взагалі проти реформи?" - сказав Крючков.

Депутат відзначив, що в президентському законопроекті є багато положень, які підтримує абсолютна більшість депутатів. "Не зрозуміло, який зміст цієї політичної гри - інакше я не можу розцінити цю заяву", - додав він.

У вівторок президент повідомив про своє доручення вивчити можливість відкликання його законопроекту про зміни до Конституцію з КС.

Читайте також:

Кучма доручив вивчити питання про відкликання його законопроекту з КС

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування