Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Мороз порадив Кучмі зекономити на пляшці. Вона йому ще знадобиться

Вівторок, 15 липня 2003, 20:08
Голова Соціалістичної партії Олександр Мороз назвав можливе відкликання президентського проекту шансом уникнути провалу при непідтримці його більшістю.
Так він прокоментував заяву президента про можливе відкликання свого проекту з Конституційного суду, зроблену у вівторок на прес-конференції у Києві.

"Прикро переконуватися в тому, що гарант дотримання Конституції її не читав. Адже за Конституцією не президент, а парламент працює над змінами до неї. До того ж, опозиція активно працювала над змінами, за кілька років раніше за президента внісши свій проект. Проект, необхідність якого визнав і Кучма. На словах. На ділі – робив протилежне", йдеться у заяві лідера СПУ, поширеній прес-службою партії.

Також Мороз підкреслив, створена Кучмою комісія жодного разу так і не збиралася.

Олександр Мороз зазначив, що відкликання президентського проекту можливе. "Для президента це не його добра воля, а шанс уникнути провалу при непідтримці його більшістю його ж проекту. Більшість працювала над парламентським проектом і до нього прихильна", мовиться у заяві.

Також лідер СПУ порадив Кучмі зекономити на обіцяній пляшці та уважно прочитати власний проект.

Вся його суть, зауважує Мороз "в продовженні власних повноважень через вилучення з Конституції норм про строки і терміни обрання президента, Верховної Ради та місцевих органів влади і віднесення цих норм до закону. Закону, котрий має прийняти його більшість. Далі пояснювати не треба".

"А пляшка президенту же знадобиться", вважає Олександр Мороз.

Читайте також:

КУЧМА ОБІЦЯЄ ПЛЯШКУ тому, хто допоможе йому продовжити повноваження

Кучма не може відкликати законопроект – "Наша Україна"
Кучма доручив вивчити питання про відкликання його законопроекту з КС

Чому Кучма хоче забрати свій законопроект?

Кучма передумав проводити реформу - Крючков


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування