Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Павленко залишив Деркача-молодшого і пішов із усіх "Телеграфів"

Середа, 16 липня 2003, 16:20
Голова правління ЗАТ Інформаційно-видавнича група "Телеграфъ" Максим Павленко звільнений у середу з займаної посади за власним бажанням.

Як повідомляє прес-служба "Телеграфу", виконуючим обов'язки глави компанії призначений Юрій Улятовський, що займав посаду заступника голови правління ЗАТ.

За словами Павленка, до ухвалення такого рішення його підштовхнули розбіжності у поглядах на стратегію діяльності ІВГ з акціонерами компанії. "Сподіваюся, мій відхід не спровокує виникнення конфліктної ситуації в колективі "Телеграфу", - сказав він.

Інформаційно-видавнича група "Телеграф" була створена у 2001 році. Її діяльність починалася з поновлення випуску суспільно-політичного щотижневика "Київський телеграфъ", створеного у 1859 році.

До складу холдингу входять також газети "Харківський телеграф", "Одеський телеграф", "Придніпровський телеграф", ТРК "Ера", радіо "Ера", інтернет-агентство "Версії.com" і дизайн-студія.

Почесним президентом ІВГ "Телеграф" є народний депутат України, голова політвиконкому партії "Трудова Україна" Андрій Деркач.

Інтерфакс-Україна


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...