Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Адвокати Лазаренка зустрічалися із загиблим журналістом - Довгопола

Четвер, 17 липня 2003, 17:44
Американські адвокати Павла Лазаренка дійсно зустрічалися в Україні у зв'язку зі справою екс-прем'єра з журналістом Володимиром Єфремовим, який загинув в автокатастрофі цього тижня, підтверджує адвокат Марина Довгопола.

У четвер український адвокат екс-прем'єра підтвердила, що під час свого першого приїзду до України в березні-квітні американські адвокати зустрічалися з Єфремовим. "У цей свій приїзд адвокати знаходилися з офіційною поїздкою по Україні і займалися збором доказів у справі Лазаренко", - сказала вона.

Єфремов загинув в автокатастрофі 14 липня. Він був регіональним кореспондентом Інституту масової інформації (ІМІ), що представляє в Україні міжнародну правозахисну організацію "Репортери без кордонів".

Перед тим він був головним редактором Дніпропетровської газети "Собор", який належав обласній раді Дніпропетровська, очолював 11-й телеканал, інформаційне агентство, що також називався "Собор" і газету "Дніпропетровськ".

Як повідомляє ІМІ, дочка Єфремова Юлія не вірить у випадковість загибелі батька і не виключає, що трагедія пов'язана зі "справою Лазаренка".

"Кілька місяців назад до нього приїжджали слідчі з Америки по "справі Лазаренка" і батько погодився дати свідчення. Після розмов з американськими слідчими його машину почали переслідувати. За його автомобілем завжди був "хвіст". І останнім часом він часто говорив, що за ним стежать", - заявила вона.

Інтерфакс-Україна

Читайте також:

Небезпечна професія. Дубль N. Загинув журналіст, що остерігався Пінчука і мав виступати свідком Лазаренка

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування