МЕДВЕДЧУК ОДРУЖИТЬСЯ В СУБОТУ

П'ятниця, 18 липня 2003, 13:27
Вінчання Віктора Медведчука й Оксани Марченко відбудеться в суботу у Фороській церкві, повідомляють УП кримські джерела.

Співрозмовники УП не підтвердили, що весілля відбудеться на державній дачі "Зоря" у Криму. За їх даними урочиста вечеря відбудеться в суботу в Лівадії в ресторані "Тіфліс".

Точний перелік гостей поки не відомий. У п'ятницю на окремому літаку зі Львова прибув глава Львівської ДПАУ Сергій Медведчук, молодший брат нареченого. У цей же день з Києва прилетів один з найближчих друзів Медведчука Григорій Суркіс.

Нагадаємо, що зараз у Криму відпочиває президент Кучма з родиною. У цей же час у Ялті проходить україно-російська міжурядова зустріч під головуванням прем'єрів Віктора Януковича і Михайла Касьянова. Глави урядів двох держав, за даними джерела, відвідають Фороську церкву в неділю.

Про майбутнє весілля з Марченко Медведчук зізнався на початку цього року в інтерв'ю журналові "The Ukrainian. "...Був одружений, тепер розлучений. Збираюся одружитися, закоханий у найкрасивішу жінку в Україні Оксану Марченко, вона тележурналіст".

Інформацію про майбутнє весілля з головою адміністрації на початку липня під час відвідування Черкас підтвердила і сама Оксана Марченко. На питання про те, як складаються її відносини з Віктором Медведчуком, вона відповіла так: "Сподіваюся ви оцінили його вибір... Незабаром у нас весілля..."

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування