Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Адвокат Мельниченка радить йому остерігатися Кучми

П'ятниця, 18 липня 2003, 19:16
Адвокат Миколи Мельниченка Скотт Хортон підтвердив в інтерв'ю УП інформацію, що його підзахисному загрожує небезпека.

Він повідомив про декілька фактів, які стали йому відомі, що свідчать про наявність загрози життю Мельниченка. За його словами, "з огляду на наявність політичного насильства в Україні взагалі, а також той факт, що майор Мельниченко є людиною, здатною свідчити проти режиму Кучми...", чиновники Мін'юсту попередили його про необхідність ужити заходів для забезпечення власної безпеки.
"Ніхто не може ігнорувати те, що відбулося з Георгієм Гонгадзе і багатьма політичними фігурами, яких змусили замовкнути "випадкові" смерті -автомобільні аварії на подив регулярно відбуваються з тими, хто становить загрозу для пана Кучми", заявляє Хортон.
"З огляду на ці факти, майор Мельниченко явно має перейнятися власною безпекою й ужити заходів по захисту свого життя і своєї родини", вважає адвокат.

Коментуючи заяву американського посла Карлоса Паскуаля, що повідомив про те, що йому нічого не відомо про загрозу життю Мельниченка, Хортон відзначив, що за його даними, Мін'юст США не інформував з цього приводу американське посольство в Україні.

Повністю інтерв'ю Скотта Хортона читайте найближчим часом

Читайте також:

УКРАЇНСЬКІ СПЕЦСЛУЖБИ "ПАСУТЬ" МЕЛЬНИЧЕНКА В США

СБУ НЕ ЦІКАВИТЬСЯ МЕЛЬНИЧЕНКА?

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування