ПОМЕР ГОЛОВНИЙ ЗАВГОСП КУЧМИ

Вівторок, 22 липня 2003, 20:33
Помер керівник Державного управління справами України Юрій Дагаєв.

Як стало відомо агентству "Інтерфакс-Україна" з інформованих джерел, смерть наступила увечері у вівторок у результаті гострого тромбофлебіту.

За даними УП, Дагаєв знаходився на лікуванні в Австрії

Президент України Леонід Кучма висловив свої співчуття у зв'язку з передчасною смертю керівника Державного управління справами Юрія Дагаєва

Як повідомляє прес-служба глави держави, Кучма вислав телеграму зі співчуттями рідним і близьким Дагаєва.

Глава держави висловив щире співчуття родині покійного, відзначивши, що "його життя являє приклад самовідданого служіння обраній справі на благо нашої незалежної держави".

"Де б він не працював, які б посади не займав, завжди залишався чуйною, доброю людиною, вірним товаришем і другом, професіоналом у вирішенні загальнодержавних задач. Світла пам'ять про нього назавжди залишиться в наших серцях", - підкреслив Кучма.

Урядова комісія з організації похорону повідомляє, що прощання з порохом покійного відбудеться 23 липня з 12.00 до 15.00 у Клубі МВС України за адресою: вул. П.Орлика, 16/12.

Сиротами залишилися дві дочки Догаєва.

Дагаєв, 1950 р. н. генерал-лейтенант міліції, з лютого 19994 по жовтень 1998 був начальником управління Державтоінспекції. У 1998-2000 р. працював заступником міністра внутрішніх справ України. З лютого по березень 2000 року був заступником голови адміністрації президента України - керівник справами адміністрації глави держави. З березня 2000 очолював Державне управління справами країни.

До функцій Державного управління справами (ДУСі) входить забезпечення надання лікувально-профілактичної допомоги, санітарного та епідемічного благополуччя, санаторно-курортного обслуговування Президента України, народних депутатів України, членів Кабінету Міністрів України, інших керівників державних органів, працівників Адміністрації Президента України; забезпечення державних органів матеріально-технічними й господарсько-побутовими умовами, сучасними засобами зв'язку, комп'ютерною технікою та оргтехнікою; забезпечення їх в установленому порядку послугами транспорту.

У віданні Дагаєва також були будівництво, реконструкція, ремонт та утримання адміністративних і господарських об'єктів, призначених для розміщення та обслуговування України, Верховної Ради України, Кабінету Міністрів України, Ради національної безпеки й оборони України, інших державних органів, а також органів, апаратів, утворених для здійснення їх повноважень; забезпечення функціонування державних резиденцій та державних дач, їх будівництво, реконструкцію, ремонт та утримання; заходи для забезпечення належних житлових умов особам, обслуговування яких здійснюється ДУСєю.

Детальніше про ДУСю читайте в матеріалі:


Міністерство "мерседесів" і дач

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
10:31
ЗМІ: Іспанія протягом тижнів визнає палестинську державу
10:31
"Я закохуюся – це моя проблема". Історія харківського бізнесмена, екс-"регіонала" та волонтера Юрія Сапронова
10:30
фото, доповнено Росіяни вдарили по Дніпру і області: убили 6 дорослих і 3 дітей
10:25
Метро на Троєщину: у КМДА показали роботи на Подільському мосту
10:16
відеоГУР: Російський Ту-22МЗ вдалося збити на відстані 300 км від України. Чим саме
10:10
Як зниклого безвісти визнають полоненим: що треба знати про ці статуси та шлях підтвердження з боку Росії
10:01
Туск домовлятиметься зі Столтенбергом і Сунаком про захист польського неба
09:58
Росія стала головним постачальником нафти до Індії, потіснивши частку ОПЕК до історичного мінімуму
09:57
Туск прокоментував затримання поляка, який допомагав РФ із замахом на Зеленського
09:49
Окупанти скасували парад у Криму на 9 травня
Усі новини...