Журналістів знову б'ють. Тепер у Запоріжжі

Середа, 23 липня 2003, 11:54
Скоєно напад на члена Національного союзу журналістів України, гендиректора запорізького обласного тижневика "Досьє" Анатолія Наумова.

За словами шеф-редактор "Досьє" Валерія Полюшка, напад на Наумова було скоєно 17 липня, близько 20.30 у під'їзді, де проживає журналіст.

Наумов розповідає, що "того вечора він вийшов у магазин за хлібом. Коли повернувся до під'їзду, двері, що замикаються на замок, ключі від якого мають тільки мешканці, виявилися не закритими, а світло у під'їзді - вимкненим".

Зайшовши до під'їзду, журналіст одержав у темряві удар по голові", - повідомив Полюшко. За його словами, зловмисник (або зловмисники) одразу ж після нападу зникли, спроби щось викрасти у журналіста не було.

Того ж вечора Наумова було доставлено до 5-ої міської лікарні, де йому наклали на обличчя і голову 9 швів, повідомляє УНІАН.

У понеділок, 21 липня, журналіст написав заяву про напад до Орджонікідзевського РВВС м. Запоріжжя.

На думку шеф-редактора "Досьє", напад на Наумова може бути пов'язаний з його професійною діяльністю журналіста і виконуючого обов'язки гендиректора газети.

В Орджонікідзевському РВВС факт надходження заяви про напад від Наумова підтвердили, проте про версії по справі повідомити відмовилися.

Запорізький обласний тижневик "Досьє" заснований в червні 1999 р. Одним із засновників видання був Олександр Поляк - екс мер Запоріжжя, який помер 22 лютого 2003 року. На момент створення газети він був генерал-майором у відставці.

Торік було скоєно напад на квартиру шеф-редактора "Досьє" Полюшка, а також крадіжку з офісу редакції - перепилявши віконні грати, зловмисники проникли у приміщення і винесли комп'ютери та іншу оргтехніку.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування