Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У Сумах вимагають відставки мера

Середа, 23 липня 2003, 17:57
Підприємці Сум у середу розбили наметове містечко біля міськвиконкому та планують розпочати збір підписів про недовіру міському голові.

Акцію протесту підприємці організували проти намірів новообраного мера Сум Володимира Омельченка та "більшості" депутатського корпусу Сумської міської ради перенести торгівлю непродовольчими товарами на околицю міста, повідомляє прес-служба Української народної партії.

За словами голови Спілки підприємців Сум, депутата Сумської міськради Людмили Чайкіної, до цього призвели дії мера міста Володимира Омельченка, який відмовляється від зустрічі з підприємцями та не бажає вислухати їх вимоги щодо майбутнього ринків у Сумах.

"У намірах провладних угрупувань міськради є спроба взяти під повний контроль Центральний ринок Сум, якому, як вважають фахівці, немає рівних по прибутковості", говориться в прес-релізі.

Українська народна партія входить до складу блоку "Наша Україна". Як повідомлялося раніше, "Наша Україна" на виборах міського голови в Сумах у травні підтримувала Володимира Лаврика, який очолював "Нашу Україну" в сумській міськраді і був опонентом Володимира Омельченка.

Володимир Омельченко раніше був секретарем Сумської міської ради, членом Ліберальної партії, яку очолює сумський губернатор Володимир Щербань. За даними експертів, Володимир Омельченко – "права рука" Щербаня ще з донецької команди.

Читайте також:

Сумський синдром "Нашої України"

Опозицію прибрали із поля Щербаня

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування