Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

УБОЗ взявся за боротьбу з викладачами-хабарниками та фермерами

Четвер, 24 липня 2003, 13:17
Проректор одного з київських вузів затримана за отримання від абітурієнта хабара у розмірі $300 за "допомогу" у вступі.

Як повідомили агентству "Інтерфакс-Україна" у Головному управлінні по боротьбі з організованою злочинністю МВС України у четвер, співробітники столичного УБОЗ вилучили у затриманої отриманий хабар. А також посвідчення помічника народного депутата, майже 9 тис. грн., $3 тис., невелику суму в євро й екзаменаційні листи.

За матеріалами УБОЗ стосовно проректора прокуратура порушила кримінальну справу.

У середу також був затриманий голова Петропавлівської райдержадміністрації (Дніпропетровська область), у зв'язку із порушенням стосовно нього кримінальної справи.

Про це повідомили у Департаменті державної служби по боротьбі з економічними злочинами МВС України.

Кримінальна справа порушена прокуратурою Дніпропетровської області за матеріалами зібраними міжрегіональним бюро оперативних розробок при департаменті держслужби по боротьбі з економічними злочинами за ч.5 ст. 191 Кримінального кодексу України - привласнення, розтрата майна або привласнення його шляхом зловживання службовим становищем.

Згідно з оперативними матеріалами, затриманий чиновник у червні 1999 року, знаходячись на посаді глави правління КСП "Птахофабрика "Петропавлівська", зловживаючи службовим становищем, разом з іншими посадовими особами підприємства заволодів майном КСП у сумі більше 37 млн. грн.

У квітні 2002 р. президентським указом головою Петропавлівської райдержадміністрації був призначений Олександр Романюк.


"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування