Янукович не хоче "пускати кров" і щось відрізати винуватцям кризи

Понеділок, 28 липня 2003, 12:18
Прем'єр Віктор Янукович заявляє, що у 2004 році має бути створено систему, яка б запобігала появі криз у сільському господарстві, як це було в цьому році.

"Я вважаю, що 2004 рік – це вже буде визначальний рік, коли ми повинні все виправити остаточно, і, зробивши такі висновки, ніколи не допустити до цього", - заявив Янукович в інтерв'ю програмі "Вісті тижня".

Янукович пообіцяв, що "ми будемо робити все, щоб в цьому році виправити економічне становище і пом’якшити дійсно той удар, який був нанесений погодними умовами чи стихією".

"І частково ми це вже зробили різними рішеннями – разом з парламентом, разом з президентом України. І будемо і далі працювати".

Прем'єр дав зрозуміти, що всі винні у підвищенні цін на продовольство будуть притягнуті до кримінальної відповідальності.

"Нас почали заганяти в кут і звинувачувати, як кажуть, в усьому – в чому ми винні і не винні. Тому, хто за це питання повинен відповідати – будуть відповідати всі, хто створив таку ситуацію в нашій державі".

"Правоохоронні органи найближчим часом дадуть відповідь. І в кожному регіоні, в кожній області, в кожному районі є відповідні виконавці. Вони є і в Києві".

"Я, коли виходив на поле і дивився, що йде біда і йде лихо, мене, як кажуть, за душу брало. А коли я побачив, що хтось від цього радіє, що хтось оплески робить і щось... Що буде далі відбуватись? А що ж ці хлопці зроблять? Тому, я коли казав на Кабміні – я казав, перш за все, що ми зробимо те, що вони не очікують. І коли треба буде поставити крапку, вона буде така, що вони її відчують. Ми поставимо крапку", - пообіцяв Янукович.

Водночас Янукович додав: "Ні в кого немає великого бажання, як кажуть, пускати кров, умовно кажучи, чи, як я казав, робити хірургічні... створювати ситуації".

Тому, за словами прем'єра, "ми дали можливість зараз всім виконавцям спільно попрацювати, виправити становище".

За матеріалами сайту "Огляд телеефіру"


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування