Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

КУЧМА ПОЛЮБИВ ПАСКУАЛЯ. І ВРУЧИВ ЙОМУ ОРДЕН

Понеділок, 28 липня 2003, 15:05
Посол США в Україні Карлос Паскуаль, який завершує свою дипломатичну місію на початку серпня, нагороджений українським орденом "За заслуги" 2-го ступеня.

Високу нагороду дипломатові вручив президент Кучма під час зустрічі у державній резиденції "Зоря" у Криму, повідомляє в понеділок прес-служба президента.

"Від чистого серця вручаю вам цю високу нагороду. Головне, щоб вона завжди нагадувала про ті непрості роки, проведені в Україні. Але я все ж таки переконаний, що більше буде спогадів добрих, теплих, з бажанням повернутися, якщо не на багато років, то на кілька днів, щоб згадати", - підкреслив Кучма.

Паскуаль сказав, що йому приємно було працювати в Україні. "Я думаю, що ми зробили багато, і маємо добрий фундамент для продовження наших двосторонніх відносин у конструктивному руслі", - підкреслив він.

Американський дипломат висловив надію, що Україна зможе багато зробити на шляху європейської і євроатлантичної інтеграції.

Під час зустрічі сторони підвели підсумки двосторонніх відносин за час перебування Паскуаля на посаді посла США в України, і висловили націленість на подальше широке співробітництво в дусі стратегічного партнерства.

Паскуаль прибув до Київа 19 жовтня 2000 року, ставши четвертим послом США за роки незалежності України. Він змінив на цій посаді Стівена Пайфера, який зараз є помічником заступника держсекретаря США у справах Європи і Євразії. Новим послом США в Україні стане Джон Едвард Хербст, чию кандидатуру вже затвердив американський президент Джордж Буш.

Інтерфакс-Україна

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування