Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

ЯНУКОВИЧ ПРИВІЗ У ПОЛТАВУ НОВОГО ГУБЕРНАТОРА

Вівторок, 29 липня 2003, 20:32
Прем'єр-міністр України Віктор Янукович представив у середу у Полтаві нового голову обласної адміністрації Олександра Удовиченка.

Як відомо, указ про призначення Удовиченка був підписав у вівторок президентом Кучмою.

На зустрічі з активом області також був присутній попередник Удовиченка - Євген Томін, який подякував всім за співробітництво. "Правильне рішення президента щодо заміни (глави обладміністрації), тому що десь наша команда все-таки дала збій", - сказав він.

Янукович подякував Томіну за роботу, відзначивши, що в його діяльності були, як позитивні, так і негативні, як і в усіх людей моменти.

Виступаючи перед активом, новий глава обладміністрації відзначив необхідність поліпшення роботи в енергетичних, соціальній, бюджетній сферах.

Прем'єр, у свою чергу, серед недоліків регіону назвав низький рівень інвестиційних процесів, проблеми у соціальній сфері. Янукович також підкреслив, що Полтавська область - єдиний регіон України, де допущене скорочення промислового виробництва.

Удовиченко народився у 1957 році. Закінчив Харківський політехнічний інститут, Українсько-фінський інститут менеджменту і бізнесу. З липня 1999 до останнього призначення був директором Полтавського регіонального управління комерційного банку "Приватбанк".

У вівторок Кучма звільнив Євгена Томіна з посади глави Полтавської обладміністрації після розгляду Кабміном ситуації в АПК.

Інтерфакс-Україна


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування