Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Тепер Янукович не пропустить жодної статті про себе в Інтернеті

Середа, 30 липня 2003, 15:34
Закінчено розробку інформаційно-моніторингової системи для Кабінету міністрів України, що дозволить автоматизувати процес збору й обробки публікацій у режимі реального часу з відкритих джерел у мережі Інтернет.

На замовленням Кабміну компанією Finport Technologies розроблена і здана в експлуатацію інформаційно-моніторингова система на базі технології Web-Observer. Моніторинговий проект для українського уряду містить у собі останні розробки Finport Technologies в області витягу, обробки, структурування і доставки даних.

Розробка для Кабінету міністрів має оригінальний інтерфейс і рубрикацію. В окремі розділи автоматично поміщаються новини про політичну ситуацію в країні, діяльность уряду в цілому, міністрів, їхніх заступників, керівників структурних підрозділів.

Інформаційно-моніторингова система Кабінету міністрів дозволяє не тільки переглядати останні новини, створювати добірки за ключовими словами, вибирати необхідні ресурси зі списку джерел. Нові аналітичні блоки допоможуть працівникам прес-служби й урядового апарату автоматично будувати статистичні звіти за накопиченою базою, конвертувати результати в Word або Excel.

Інтерфакс-Україна

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування