Перша премія "УП100. Сила жінок". Встигніть придбати квитки

Буняка займатися нафтогазовими справами країни ніхто не запрошує

Четвер, 31 липня 2003, 11:44
Національна компанія "Нафтогаз України" не проводить "жодних переговорів із мером Львова Любомиром Буняком щодо переведення його на будь-яку із керівних посад" у цій структурі.

Як повідомляє у четвер газета "Поступ", про це заявив керівник НАК "Нафтогазу України" Юрій Бойко під час свого перебування на Львівщині.

"У НАКу склалися дуже хороші робочі стосунки із Буняком, однак про перехід до Києва жодних розмов не було", - остаточно спростував він усі чутки, що ширилися Львовом стосовно відставки Буняка і призначення його керівником "Укртранснафти".

Також керівник "Нафтогазу", відповідаючи на питання про газотранспортний консорціум, зауважив, що, "як і планувалося, переговори з Росією завершаться до 31 серпня, коли буде ухвалена спільна угода.

За його словами, на інформацію про те, яка сторона скільки вклала коштів у цей проект, буде накладений гриф "фінансова таємниця", - повідомляє "Поступ".

Під час візиту до Львова заступник ради директорів компанії Іван Варга повідомив, що у країні започатковується експеримент, згідно з яким НАК буде займатися поставками газу для теплогенеруючих підприємств, куруватиме їхні фінансові потоки, а також здійснюватиме поставки тепла населенню.

"Фактично компанія бере теплоенергетиків під своє крило", - зазначає видання. Проте Варга зауважив, що це відбуватиметься лише зі згоди місцевої влади, яка сама повинна вирішувати, чи хоче вона підтримати такий експеримент.

Читайте також:

Реверс нафти через "Одеса-Броди" забезпечить Росії мер Львова?

Україна знову розривається між Москвою і Заходом

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування