Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У Дніпропетровській облдержадміністрації повісять портрет Лазаренка

Середа, 13 серпня 2003, 19:47
Новопризначений губернатор Дніпропетровщини Володимир Яцуба підписав перші укази щодо кадрових змін та нового розпорядку роботи чиновників облдержадміністрації.

Свій перший робочий тиждень Яцуба розпочав з прийому мешканців міста і з'ясував, що більшість питань, з якими прийшли люди, можна вирішувати на рівні керівників управлінь, повідомляє Німецька хвиля.

Відтепер в обладміністрації відроджена "радянська практика" єдиних приймальних днів - щопонеділка з мешканцями міста спілкуватиметься усе керівництво області.

Володимир Яцуба також заявив, що незважаючи на те, що від попереднього керівництва йому залишилося багато складних питань, він наполягає на поважному ставленні до всіх своїх попередників.

Щоб продемонструвати це всім, він хоче організувати в кабінетах нинішніх посадовців галереї портретів їхніх попередників.

Це, на думку губернатора, має сприяти більш ефективній роботі чиновників, які знатимуть, що і їхній портрет може з'явитися в цій галереї і їм буде совісно працювати погано. У своєму ж кабінеті губернатор серед інших пообіцяв повісити портрет Павла Лазаренка, щоправда з написом "Перебуває під слідством".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування