Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Тіло Гонгадзе було перепоховано. Але це робило не СБУ

Четвер, 14 серпня 2003, 12:39
Генпрокуратура підтверджує, що тіло Георгія Гонгадзе, знайдене у Таращанському лісі, було там перепоховане. Водночас вона спростовує дані, що це було зроблено працівниками СБУ.

"Про причетність СБУ у нас інформації немає", сказав заступник генпрокурора Олександр Медведько на прес-конференції у Києві.

Медведько сказав, що "немає інформації", де вперше було поховано тіло Георгія, і для чого його було перепоховано. "Для цього треба знати, хто це зробив", - додав він.

Він також повідомив, що в рамках справи Гонгадзе були допитані працівники СБУ, але при цьому відмовився уточнити чи це ті люди, про яких згадував Гончаров у своїх листах. Медведько послався на таємницю слідства.

Відповідаючи на питання, чи виділена охорона працівникам СБУ, які свідчили у справі Гонгадзе, Медведько сказав, що вони до Генпрокуратури з таким проханням не зверталися.

Заступник генпрокурора відмовився спрогнозувати строки розкриття вбивства Георгія Гонгадзе. Але при цьому він підтвердив попередню заяву Піскуна, що "ми наблизилися до розкриття злочину". За словами Медведька, у справі Гонгадзе "триває ряд слідчо-оперативних дій".

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування