Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Чорномирдін і Симоненко поговорили про президентські вибори

Четвер, 14 серпня 2003, 16:51
Лідер парламентської фракції КПУ Петро Симоненко та посол Російської Федерації в Україні Віктор Чорномирдін під час зустрічі у четвер обговорили питання президентських виборів в Україні 2004 року.

Як повідомили у прес-службі фракції комуністів, Симоненко на прохання посла Росії докладно проаналізував політичну і соціально-економічну ситуацію в країні, зокрема, причини продовольчої кризи. Він також виклав позицію комуністів щодо конституційної реформи, політичної системи, представив своє бачення президентських виборів в Україні в 2004 році.

Черномирдін у свою чергу розповів про заходи, що проводяться в рамках року Росії в Україні, про хід підготовки до створення єдиного економічного простору Росії, України, Білорусії і Казахстану, про синхронізацію дій Росії і України в питаннях європейської політичної і економічної інтеграції і вступ двох сусідніх держав до Cвітової організації торгівлі.

У ході зустрічі Симоненко та Чорномирдін обговорили й сучасне міжнародне положення, динаміку, тенденції й перспективи розвитку українсько-російських міждержавних і міжпарламентських відносин.

УНІАН

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування