Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Головатий: у новому парламенті Кучми сидітимуть 226 "медведчукенят"

П'ятниця, 15 серпня 2003, 13:07
Парламентська модель є "єдиним виходом" для президента Кучми продовжити свої повноваження. Так вважає народний депутат, лідер БЮТ Сергій Головатий.

У прямому ефірі радіо "Свобода" Головатий висловив переконання, що законопроект Кучми зі зміни Конституції скерований "на те, щоб якимсь чином зачепитися ще на третій термін". "Але у нього немає жодних юридичних можливостей це робити", - нагадав він.

"За умови існування режиму влади в руках Кучми і його оточення – це є закріплення, пролонгація того ж самого, не Кучми, це пролонгація того, що сьогодні є на майбутні десятиліття, але то вже буде не одна людина, а то буде "колективний Кучма", він буде називатися знову ж таки Медведчук, Пінчук, і в цьому проблема", - зазначив народний депутат.

Також Головатий вважає, що проект реформи робиться Медведчуком, але "руками Кучми". Саме голові адміністрації Кучми "потрібна саме ця парламентська республіка". "Кучма вже пішов, його вже не буде, він не буде президентом, і це всі знають, і Кучма знає, і Медведчук знає", - вважає Головатий.

Він також переконаний, що парламентська республіка буде продовженням режиму Кучми, "але він буде безіменний". "У парламенті сидітиме 226 "кучменят", "медведчукенят", які будуть це робити простою більшістю, і це нас чекає, тому що є два фактори: гроші, телебачення, і 226 для того, щоб увіковічнити своє існування в Україні", - сказав нардеп.

Також Головатий переконаний, що "не можна допускати змін до Конституції, поки не відбудуться президентські вибори". "Проблема не в тому, яка Конституція, а в тому, хто був на чолі держави, що нехтував цією Конституцією", - заявив Головатий.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування