Росія вітає Україну з Незалежністю

Середа, 20 серпня 2003, 10:24
Президент Росії Володимир Путін в особистому посланні своєму українському колезі Леоніду Кучмі висловив вітання і побажання процвітання й успіхів народу України з нагоди національного свята країни - Дня незалежності, що відзначається 24 серпня.

Як повідомили агентству "Інтерфакс-Україна" у середу у посольстві РФ в Україні, у посланні особливо підкреслюється, що найважливішим пріоритетом зовнішньої політики Росії завжди був і залишається подальший розвиток добросусідських відносин з Україною, заснованих на принципах стратегічного партнерства, взаємної вигоди і довіри.

Завдяки активному і різнобічному діалогу у політичній, економічній і гуманітарній областях, розширенню міжрегіональних ділових зв'язків, співробітництво між Росією й Україною виходить на нові рубежі, а взятий ними курс на реалізацію великих спільних проектів в енергетичній і авіакосмічній галузях, взаємодія у сфері військово-технічних зв'язків сприяє зміцненню ролі й авторитету двох держав у європейських і світових справах, відзначив Путін.

Цій же меті служить проект створення єдиного економічного простору (ЄЕП), який покликаний закріпити позитивні тенденції у двосторонній економічній кооперації в інтересах підвищення добробуту росіян і українців, підкреслив російський президент.

У посланні глави російської держави також зазначено, що Рік Росії в Україні буде сприяти подальшому зміцненню дружби, довіри і добросусідства двох братерських народів.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування