Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Українець у керівництві Іраку займеться допомогою донорів

Середа, 20 серпня 2003, 13:21
Затверджено кандидатуру українського представника, який буде працювати в раді міжнародного співробітництва в складі коаліційної тимчасової адміністрації Іраку.

Цей представник буде займатися питанням відбору пропозицій, що надходять від країн-донорів, про допомогу Іраку для того, щоб вони відповідали реальним потребам країни, повідомили в посольстві США в Україні в середу.

При цьому в американському дипломатичному представництві не назвали імені затвердженого українського представника.

У коаліційному уряді Іраку Україну будуть представляти троє людей. У вівторок глава прес-служби МЗС України Маркіян Лубківський повідомив, що процедура узгодження можливих кандидатур, які "були б компетентні в паливно-енергетичній сфері, транспортній і муніципальній сферах", ще не завершена.

"Це питання сьогодні знаходиться в стадії узгодження, як у стадії узгодження знаходиться визначення конкретних кандидатур на ці посади", - сказав він.

Питання представництва України в коаліційному уряді Іраку обговорюється з американською і британською сторонами, а також погоджується з Польщею, у секторі якої будуть виконувати завдання українські миротворці в Іраку.

Інтерфакс-Україна

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування