Соцпартія хоче, щоб Янукович установив премію імені Гонгадзе

Середа, 20 серпня 2003, 13:32
Львівський комітет Соціалістичної партії звернувся до Кабінету Міністрів із проханням установити премію імені журналіста Георгія Гонгадзе для журналістів, які борються за свободу слова і демократію.

Про це йдеться в листі Львівського обкому СПУ на адресу прем'єр-міністра Віктора Януковича, повідомляють "Українські Новини". Лист також відправлено у Верховну Раду, голові держадміністрації у Львівській області Олександрові Сендезі, меру Львова Любомирові Буняку і ректору Львівського національного університету Іванові Вакарчуку.

Соцпартія просить міністерство освіти встановити стипендію імені Георгія Гонгадзе для студентів факультету журналістики Львівського університету, на якому учився журналіст.

СПУ звертається до мерії Львова з проханням перейменувати одну з вулиць міста у вулицю імені Гонгадзе й установити меморіальну дошку на будинку, в якому він жив.

Також Соцпартія просить ректора Львівського університету присвоїти одній з аудиторій ім'я Гонгадзе.

Нагадаємо, у вересні минулого року Львівський обласний комітет Компартії звернувся з листом до мера Львова Любомира Буняка, в якому просив мерію перейменувати вулицю Новий Світ у вулицю імені Георгія Гонгадзе.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News