СДПУ(О) не причетні до підпалу будинку Щербана

Середа, 20 серпня 2003, 13:40
СДПУ(О) відкидають будь-які звинувачення з боку політичних опонентів щодо причетності до пожежі у приватному будинку голови Мукачівського міського суду Павла Щербана, "а тим більше до їх організації".

"Деякі політики здатні вбачати нашу провину в усьому, втрачаючи при цьому навіть здоровий глузд. Тим більше прикро, що такі заяви лунають з вуст державних діячів, якими є народні депутати України Балога та Чорновіл, а прес-служба блоку "Наша Україна" поширює неправдиві відомості", - йдеться у заяві прес-служби СДПУ(О), поширеній у середу.

Соціал-демократи попереджають, "що у разі продовження наклепницьких випадів та спекуляцій із зазначеного питання, партія буде змушена вдатися до захисту своєї честі, гідності та ділової репутації у судовому порядку, яке це передбачено чинним законодавством України".

У ніч на четвер (з 13 на 14 серпня) у Мукачевому загорівся приватний будинок голови міського суду Павла Щербана.

У прес-службі блоку "Наша Україна" стверджують, що мав місце вибух і навмисний підпал, оскільки саме суд, який очолює Щербан, затвердив на посаді міського голови Мукачевого Василя Петьовку, який балотувався на цю посаду за підтримки блоку.

Читайте також:

ЮЩЕНКО ПОГРОЖУЄ БАРИКАДАМИ, якщо СДПУ(О) не проженуть із Закарпаття

СДПУ(О) підпалює хати - мститься суддям Мукачевого за обрання Петьовки?

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування