Члени Народного Руху не увійшли до передвиборчої коаліції Ющенка

Середа, 20 серпня 2003, 18:03
У Дніпропетровську обласні відділення восьми політичних партій і двадцяти громадських організацій створили обласний блок Віктора Ющенка "Наша Україна".

Як повідомили в середу в секретаріаті блоку, на конференції в цей день за створення "Нашої України" у Дніпропетровській області проголосували Українська народна партія, Конгрес українських націоналістів, партія "Реформи і порядок", Соціал-демократична партія України, Соціал-національна партія України, "Солідарність", представники 20 місцевих громадських організацій.

Відмовилися поставити підпис під угодою про створення блоку представники Народного Руху і Молодіжної партії, які заявили про те, що до блоку Віктора Ющенка на обласному рівні повинні ввійти регіональні організації тільки таких політичних партій як НРУ, УНП, ПРП, КУН.

Глава Дніпропетровської обласної організації Ліберальної партії України В'ячеслав Войтенко також відмовився підписувати протокол про входження в блок його організації до моменту узгодження цього питання з керівництвом партії.

Відповідно до рішення конференції, лідером блоку обраний глава обласної організації УНП Іван Шулик, який має великий досвід політичної роботи в регіоні.

Засновники блоку очікують прибуття Ющенка в Дніпропетровськ 16 вересня для координації роботи в регіоні.

На сьогоднішній день, повідомив один з лідерів блоку Анатолій Сокоринський, у партій, що входять у блок "Наша Україна", немає конфліктів із Дніпропетровською обладміністрацією.

"Ми покладаємо великі надії на нове керівництво області, готові співробітничати і вже маємо ряд пропозицій з кадрових питань, тому демократичні сили Дніпропетровщини очікують зустрічі з новим головою адміністрації (Володимир Яцуба) і співробітництва під час майбутніх президентських виборів", - сказав Сокоринський.

Інтерфакс-Україна

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...