Українські миротворці виступають по іракському телебаченню

Четвер, 21 серпня 2003, 13:08
Командир 5-ої окремої механізованої бригади Збройних сил України в складі стабілізаційних сил в Іраку генерал-майор Сергій Безлущенко зустрівся з губернаторами, керівництвом політичних партій, рухів і духовними лідерами іракської провінції Васіт.

Як повідомили в прес-службі Міністерства оборони України, мета зустрічі - створення сприятливої обстановки навколо українського миротворчого контингенту.

Безлущенко пояснив цілі і завдання перебування українського контингенту. Він також виступив по місцевому телебаченню.

Він підкреслив, що на український контингент покладене, насамперед, завдання по збереженню і підтримці громадського порядку і миру в провінції Васіт.

Перед кожним виходом на виконання оперативних задач командир бригади особисто інструктує усіх військовослужбовців. У першу чергу особлива увага приділяється дотриманню заходів безпеки й обов'язковій повазі до місцевих законів, звичаїв і традицій.

З моменту прибуття українського контингенту в Іраку жодних ворожих дій у відношенні українських миротворців не спостерігалося.

До місць постійної дислокації в Іраку прибуло 1656 українських військовослужбовців і 348 одиниць техніки. Миротворці повинні приступити до виконання поставлених завдань 1 вересня.

Інтерфакс-Україна

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News