Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

ПІД ЮЩЕНКА СТВОРИЛИ ОБ'ЄДНАННЯ. У керівництві – Єхануров і Жир

Четвер, 21 серпня 2003, 14:11
В Україні створене Всеукраїнське об'єднання "За Україну! За Ющенка!". Рішення про створення об'єднання було прийнято на установчому з'їзді організації, що відбувся в четвер у Києві.

З'їзд обрав головою об'єднання народного депутата, члена фракції "Наша Україна" Юрія Єханурова.

Лідер блоку "Наша Україна" став почесним головою цього об'єднання, повідомляє Інтерфакс-Україна.

На з'їзді також обрана рада об'єднання в складі 15 осіб, у котру увійшли Віктор Ющенко, Юрій Єхануров, народний депутат, член фракції "Наша Україна" Петро Ющенко, колишній народний депутат, екс-глава комісії зі "справи Гонгадзе" Олександр Жир.

Серед делегатів з'їзду був також екс-мер Черкас Володимир Олійник.

З'їзд після дискусій затвердив також остаточну назву Всеукраїнського об'єднання "За Україну! За Ющенка!".

Планується, що перший з'їзд об'єднання відбудеться після того, як об'єднання буде зареєстроване в Мін'юсті, приблизно на початку листопада.

Як зазначив в інтерв'ю "Українській правді" голова об'єднання Юрій Єхануров, завданням нової структури є "підтримка програми Віктора Ющенка, діяльності його блоку і фракції "Наша Україна".

Він підкреслив, що об'єднання "За Україну! За Ющенка!" не є анонсованою раніше громадсько-політичною коаліцією, яка висуватиме Ющенка в президенти. Новостворена структура стане одним із засновників майбутньої коаліції.

Єхануров розповів, що ініціатива про створення об'єднання "За Україну! За Ющенка!" надходила "знизу". Членство в організації є індивідуальним.

Юрій Єхануров є заступником глави передвиборчого штабу Ющенка з питань роботи із громадськими організаціями.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування