Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Тимошенко знає, де знаходиться її чоловік. Але не здасть його Піскуну

П'ятниця, 22 серпня 2003, 10:32
Партія Юлії Тимошенко "Батьківщина" заявляє, що Олександр Тимошенко "ні від кого не переховувався і нікуди не зникав, а Генеральна прокуратура навіть не намагалася з'ясувати його місцезнаходження".

Такий коментар поширило керівництво партії з приводу заяви Генеральної прокуратури України про оголошення в розшук Олександра Тимошенка. Щоправда у документі не вказано, де саме знаходиться чоловік лідера партії Олександр Тимошенко.

На думку авторів заяви, події навколо партії пов'язані з тим, що "в Україні фактично розпочалася президентська кампанія". І "владна команда на чолі з Кучмою намагається прибрати політично, фізично всіх опонентів".

У документі зазначається, "зрозуміло, що наша опозиційна команда, наша партія та Блок стоять на першому місці в списку бажаних жертв політичної боротьби і всі удари карально-репресивної системи, підпорядкованої владі, в першу чергу розраховані проти нас".

Тимошенко заявляє, "не боїться будь-яких залякувань, шантажу та погроз" і надалі буде "вести боротьбу за очищення влади від людей, які не достойні того, щоб представляти інтереси нації та держави".

Партія "Батьківщина" висловлює протест репресіям влади проти сил об'єднаної демократичної опозиції і заявляє що докладе всіх зусиль для того, щоб очищення України від дискредитованої влади завершилося якнайшвидше".

Генпрокуратура оголосила в розшук Олександра Тимошенка, оскільки він після свого звільнення жодного разу не з'являвся на допити за викликом слідчих. Олександра Тимошенка за рішенням Києво-Святошинського суду було звільнено з Житомирського СІЗО, де він перебував під вартою з 9 серпня 2001 року.

UNIAN

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування