Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

ЯНУКОВИЧ ПОВІДОМЛЯЄ: БІЛЬШОВИКИ ВИСУНУТЬ ЄДИНОГО КАНДИДАТА

П'ятниця, 22 серпня 2003, 13:45
Партія "Регіони України" підписала угоду з іншими партіями, що входять у парламентську більшість, що передбачає просування політичної реформи і висунення єдиного кандидата на президентські вибори.

Ця угода є відкритою для інших політичних сил, заявив у п'ятницю в Харкові в інтерв'ю журналістам прем'єр-міністр України, лідер партії "Регіони України" Віктор Янукович.

Він повідомив, що як глава партії підписав дану угоду. "Ми повинні думати над тим, як об'єднати здорові сили, що є в суспільстві", - підкреслив прем'єр.

За словами Януковича, політичні партії, що підписали угоду, "запрошують усіх, хто згодний з нашою позицією".

"А позиція наша відверта: нам треба об'єднатися, і усім разом зайняти конструктивну позицію. Тому цей лист не закритий: усі політичні сили, у кого є бажання підписатися й об'єднатися, мають таку можливість. Ми тільки подали приклад", - сказав він.

Янукович відзначив, що, підписуючи документ, політичні партії, насамперед, мали на увазі необхідність об'єднання навколо "конструктивних дій", виконання прийнятих на себе зобов'язань і відповідальності.

"Не штовхатися, а домагатися виконання тих рішень, що ми приймаємо", - підкреслив він.

Коментуючи положення угоди про висунення єдиного кандидата на президентських виборах, Янукович повідомив, що таке рішення було дійсно прийняте. "Коли прийде такий час, ми зберемося і домовимося. Кожний висловить свою думку", - сказав прем'єр.

Разом з тим лідер "Регіонів України" не уточнив, скільки партій підписали цю угоду, передає Інтерфакс-Україна.

Як відомо, у парламентську більшість входять п'ять фракцій політичних партій і чотири депутатські групи. Серед партій мають свої фракції Партія регіонів, СДПУ(О), НДП, Аграрна партія, а партія "Трудова Україна" і Партія промисловців і підприємців мають загальну фракцію.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування