Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

СДПУ(О) ОПРИЛЮДНИЛА ТЕКСТ УГОДИ ШЕСТИ ПАРТІЙ

П'ятниця, 22 серпня 2003, 16:03
Угоду про висунення єдиного кандидата в президенти і підтримку політреформи підписали шість пропрезидентських партій. Це випливає із самого тексту документа, який у п'ятницю поширила СДПУ(О).

Угоду підписали Аграрна партія, НДП, Партія промисловців та підприємців, СДПУ(О), партія "Трудова Україна" та партія, яка представлена як "Регіони України". Від її імені угоди підписав Віктор Янукович. Однак він, як відомо, очолює партію з іншою назвою – Партія регіонів.

Спільний документ передбачає, що шість партій зобов'язуються:

- "Зробити все необхідне для реалізації політичної реформи, проголошеної президентом України у зверненні до народу 24 серпня 2002 року і підтриманої під час всенародного обговорення".

- "Висунути єдиного кандидата на посаду президента України на чергових президентських виборах у 2004 році".

- "Проводити єдину політику фракцій у Верховній Раді. Запровадити практику узгодженого внесення усіх законопроектів. Розробити, прийняти та дотримуватись механізму узгодження дій фракцій з коаліційним Кабінетом міністрів".

- "Встановити режим взаємного інформування всіма учасниками угоди про всі важливі події і ключові питання життя українського суспільства та міжнародної політики. Взаємодіяти один з одним для попередження і відвернення кризових явищ".

Як зазначається у документі, "кожна партія, що поділяє бачення демократичного розвитку України як суверенної і правової держави, може приєднатися до даної угоди".

Угоду підписали лідери зазначених партій.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...