Повернувшись з відпустки, Кучма присвоїв "клану Засух" звання Героя

П'ятниця, 22 серпня 2003, 17:08
Президент України Леонід Кучма своїми указами присвоїв звання Героя України народному депутату Тетяні Засусі, ректору Вінницького національного медичного університету імені Миколи Пирогова Василеві Морозу і бригадиру комплексної бригади шахти №9/10 АТ "Марганецький гірничо-збагачувальний комбінат" (Дніпропетровська область) Олександру Рою.

Як повідомляє у п'ятницю прес-служба президента України, народний депутат Тетяна Засуха (фракція партій Промисловців і підприємців і "Трудова Україна") нагороджена за "видатні особисті заслуги перед українською державою у розвитку агропромислового комплексу, впровадження сучасних форм господарювання, активну суспільно-політичну діяльність.

Доктор медичних наук, член-кореспондент Академії медичних наук Василь Мороз удостоєний нагороди за "видатні особисті заслуги перед українською державою у підготовці висококваліфікованих фахівців для охорони здоров'я, багаторічну плідну роботу, педагогічну і громадську діяльність".

Олександру Рою звання Героя України присвоєно за "видатні виробничі результати у видобутку вугілля, самовіддану працю і трудову доблесть".

У п'ятницю президент Леонід Кучма повернувся з відпустки у Київ.

Інтерфакс-Україна

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування