Підлеглі Азарова вчаться працювати в Word і Excel

Середа, 27 серпня 2003, 14:19
Головний проектно-виробничий і сервісний центр комп'ютерних фінансових технологій Міністерства фінансів України "Головфінтех" підписав партнерську угоду з ТОВ "АкадЕкс", партнером корпорації Thomson NETg, світового лідера в індустрії навчання.

Як повідомляється в прес-релізі Міністерства фінансів, "вже оформлені попередні ліцензії на надання прав доступу 1000 службовців до першої підписки на бібліотеку курсів NETg, що включає в себе курси з офісних додатків Windows XP "Основи Microsoft Word", "Основи Microsoft Outlook" і "Основи Excel".

Інсталяція програмних засобів і початок навчального процесу намічена на другу декаду серпня. До кінця року планується збільшення бібліотеки до 7 курсів, куди ввійдуть локалізовані продукти з додатків Microsoft Power Point і Microsoft Access, говориться в документі.

"Міністерство фінансів України - одна з перших державних установ, що перейшла цілком на ліцензійне програмне забезпечення, зокрема Windows XP і пакет додатків Office. Завдяки інтерактивним продуктам NETg, що містять нелінійні комп'ютерні симуляції для відпрацьовування навичок володіння офісними додатками, службовці міністерства зможуть у стислий термін поліпшити й обновити свої знання й навички в роботі з зазначеними додатками, використовуваними в повсякденній роботі", - відзначив директор "Головфінтех" Петро Сливкін.

"Головфінтех" – державне підприємство, підпорядковане Міністерству фінансів України, що виконує державні обов'язки по функціональному управлінню. Структура надає сервісні послуги з технічного обслуговування і ремонту обчислювальної техніки Мінфіну.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування