Черга губернаторів з подарунками для Кучмі тяглася від Фороса до Симеїза

Середа, 27 серпня 2003, 15:04
Святкування дня народження президента України Леоніда Кучми спричинило значні проблеми з транспортом на півострові Крим.

Так, в інтерв'ю тижневику "Столичные новости" політолог Дмитро Видрін з посиланням на "одного губернатора" повідомив, що "бажаючі привітати главу держави вишикувалися у чвертькілометрову чергу між Форосом і Симеїзом".

"Губернаторів привезли на автобусі, щоб вони не маячили на своїх машинах. Вони зайняли чергу, й, оскільки чекати треба було п'ять-шість годин, їх повезли на екскурсії", - розповів він.

"Губернатори відвідали Сапун-гору, діораму у Севастополі і були в дитячому захваті", - поділився інформацією Видрін. На його думку, "головне враження у політиків цього літа пов'язане з днем народження президента".

Також, Видрін вважає, що "справжні події" у політичному житті країни "почнуться по мірі того, як буде псуватися погода".

"Перший місяць буде проходити "розкачка", депутати поділяться враженнями про проведений відпочинок, обміняються подарунками і сувенірами", - вважає Видрін.

А вже у жовтні, на його думку, "почнеться сакральна точка відліку. Адже саме у цьому місяці ми будемо "відзначати" рівно рік до президентських виборів", - нагадав він.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування