ХОРОШКОВСЬКИЙ ВХОДИТЬ У КУРС СПРАВ КИЄВА, ЩОБ ЗАМІСТИТИ ОМЕЛЬЧЕНКА?

П'ятниця, 29 серпня 2003, 10:38
Міністр економіки і з питань європейської інтеграції призначений куратором Києва від Кабінету міністрів України, повідомив у п'ятницю голова Київської міськадміністрації Олександр Омельченко.

Хорошковський бере участь в апаратній нараді столичної адміністрації, на якій розглядається питання підготовки міста до опалювального сезону а також шкіл - до початку учбового року.

Разом з тим Хорошковський заявив, що президент Кучма не обговорював з ним питання про можливе призначення головою столичної міської адміністрації у разі відставки з цього поста Омельченка.

"Це питання (про призначення Хорошковського головою Київміськадміністрації) може бути вирішене тільки однією людиною - президентом, і у мене з ним з цього приводу не було жодних розмов", - сказав міністр в інтерв'ю журналістам у п'ятницю у Києві.

Хорошковський був присутній на апаратній нараді столичної міськадміністрації як куратор Кабінету міністрів.

В інтерв'ю журналістам він також зазначив, що питання його кураторства "не є питанням сьогоднішнього дня", оскільки питання про закріплення за кожним українським регіоном одного з міністрів практикується вже не перший рік.

З його слів, постанова про закріплення міністра за певним регіоном в уряді Віктора Януковича була прийнята декілька місяців тому.

Хорошковський також повідомив, що збирається бути присутнім не на всіх апаратних нарадах Київської міськадміністрації, а тільки на тих, де будуть розглядатися гострі питання.

"Всі питання життєдіяльності, які хвилюють киян, стосуються також діяльності уряду і мене як міністра економіки", - підкреслив він.

Хорошковського називають однією з найбільш вірогідних кандидатур на посаду голови Київської міськадміністрації у разі відставки Омельченка у зв'язку з досягненням ним пенсійного віку.

Інтерфакс-Україна

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування