Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

За Олександром і Юлією Тимошенко спостерігають 24 години на добу

П'ятниця, 29 серпня 2003, 15:30
Юлія Тимошенко заявляє, що Генпрокуратура імітує розшуки її чоловіка. "Це просто чергова PR-акція, яку невдало здійснив Піскун", - сказала Тимошенко на прес-конференції у Києві.

Коментуючи оголошення у розшук Олександра Тимошенка, вона сказала: "Для нас з чоловіком це була новина. Мій чоловік спокійно живе, працює, знаходиться в Україні. Ніяких проблем і запрошень [від Генпрокуратури на допити] він не отримував".

"Коли він був оголошений у розшук, ми зробили адекватно – так, як потрібно", - сказала Тимошенко. "Безумовно, у піддавки з прокуратурою ми грати не будемо. І людей, яких потрібно захистити, ми захищаємо. В тому числі і свого чоловіка".

На питання про нинішнє місцеперебування Олександра Тимошенка вона сказала: "Людина живе своїм повноцінним життям. Прокуратура там щось суєтиться – це вже не наші проблеми".

Тимошенко також розповіла, що для Генпрокуратури не було секретом місцеперебування Олександра Тимошенка на момент розшуку:

"Вже чотири роки біля приміщення, де ми мешкаємо, знаходиться постійно діючий, 24–годинний пост. Поруч із нашим приміщенням є недобудована дача банкіра. Він, бідний, уже чотири роки добудувати її не може. Там на другому поверсі облаштували пункт спостереження Генеральної прокуратури за тим, що робить наша родина у вільний від роботи час".

"Мені шкода цього банкіра. Він уже якісь екскаватори підігнав, а його просто прибрали і сказали: ти ще трошечки почекай, нам твоя недобудова ще потрібна", - продовжила Тимошенко.

За словами Тимошенко, ті, хто проводить це спостереження, могли бачити, як Олександр Тимошенко "приїжджав до дому, від'їжджав, всі телефони прослуховуються".

Лідер БЮТ вважає, що у справі розшуку її чоловіка генпрокурор не здатен виконати це завдання.

"Піскун, щоб втриматися на своїй посаді, імітує перед президентом. Не тому що він не хоче – просто його рівень інтелекту не дозволяє зробити те, що від нього очікують. Я думаю, ви всі пам'ятаєте, як по центральному телебаченню, здається, у передачі "Саме той", він довго розповідав, що захоплюється філософією. Що він читає всі праці, що вивчає всіх класиків. А коли ж його запитали, хто є його кумиром, він трошки подумав і сказав: "Нерон". Я чесно кажу! Я думаю, що Господь уклав йому в голову цю річ. Він просто забув, що це людина, яка убила свою матір, гомосексуаліст, практично вбивця...", - зазначила Тимошенко.

Як повідомлялося, 19 серпня у зв'язку з тим, що Олександр Тимошенко не з'являвся до слідчого, Генпрокуратура звернулася до Печерського місцевого суду Києва, який санкціонував його затримання і доставку у суд.

Читайте також:

ЧОЛОВІКА ЮЛІЇ ТИМОШЕНКО ПІСКУН ОГОЛОСИВ У РОЗШУК

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
23:51
Польща готова допомогти Україні повернути чоловіків призовного віку - Міноборони
23:12
У Білому домі розповіли, чому США передали Україні ракети ATACMS ще у березні
22:48
Салліван: Через затримку з допомогою Україна втратила Авдіївку
22:35
відеоУльтраправий політик випустив у Європарламенті голуба, побажавши "миру" Україні та Росії
22:25
оновленоУкраїнські чоловіки 18-60 років не зможуть отримати паспорти за кордоном – постанова КМУ 
22:09
фото, відеоУ Миколаєві через невідому вибухівку запалали авто: п′ять рятувальників постраждали
22:01
Під парламентом Грузії знову протестують проти закону про "іноагентів"
21:54
Економічні новини 24 квітня: справа Сольського, ТРЦ "Гулівер" хочуть передати в управління АРМА
21:42
Україна і Португалія почали переговори про гарантії безпеки
21:33
Усіх абонентів у Києві, Одесі та Хмельницькому заживили, у Харкові діють обмеження – Міненерго
Усі новини...