Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Хорошковський "допоможе Києву", а Омельченку пора у відставку - Тігіпко

П'ятниця, 29 серпня 2003, 16:36
Лідер партії "Трудова Україна", голова Національного банку України Сергій Тігіпко вважає, що міністр економіки і європейської інтеграції Валерій Хорошковський як куратор столиці від уряду "допоможе Києву".

"Я вважаю, що він допоможе Києву, а головне - не входити в які-небудь конфлікти, а працювати разом, по-доброму з Олександром Олександровичем Омельченком", - заявив він в інтерв'ю журналістам у п'ятницю, коментуючи це призначення Хорошковського.

"Я бачу, що з деяких питань вони [Хорошковський і Омельченко] мають спільні розмови, і там, де в нього [Хорошковського] виникає своє власне бачення вирішення того чи іншого питання - у переважній більшості я підтримую такі його думки", - додав Тігіпко.

Він також нагадав, що Хорошковський ввійшов у коаліційний уряд Віктора Януковича за квотою фракції Партії промисловців і підприємців і партії "Трудова Україна".

Тігіпко також підкреслив, що державні службовці після досягнення пенсійного віку повинні йти у відставку, "незважаючи на особистості і на те, хто яку посаду займає".

"Олександр Олександрович Омельченко в мене викликає симпатію і повагу, але я вважаю, що будь-який державний службовець, який досяг пенсійного віку, повинен іти у відставку, оскільки він затримує молодих людей. Необхідно, щоб молоді рухалися сходами нагору, щоб вони відчували - є можливість прогресу, що вони можуть зайняти якісь позиції", - підкреслив лідер "Трудової України".

Інтерфакс-Україна

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування