У Києві Янукович став сентиментальним і сумує за тещею

Субота, 30 серпня 2003, 14:33
Прем'єр-міністра Віктор Янукович не має "бажання займатися політичною боротьбою".

"Коли мені ставлять запитання про президентство, я відповідаю: для мене головне - залишатися самим собою", - сказав Янукович в інтерв'ю газеті "Факти".

Коментуючи "політичний процес" навколо дій Кабінету міністрів, Янукович сказав, що "він неминучий" і ставиться до цього "дуже спокійно".

"У мене й в уряду немає іншого виходу, ми повинні і зобов'язані працювати цілодобово. Ті, хто любить пограти в якісь ігри, нехай грають. До речі, про жорсткі підходи. Ми застосовуємо їх без зла. Я завжди говорю: все, що ми робимо, будемо робити з великою любов'ю. І міцно будемо жати декому руку - з великою любов'ю", - пообіцяв прем'єр-міністр.

Він також "переконаний" у необхідності проведення політичної реформи. Як вважає Янукович, "виконавча влада повинна мати більше повноважень, повинна працювати більш чітко і жорстко".

Розповідаючи про свою родину, Янукович повідомив, що "дружина вже переїхала до мене у Київ. Планую незабаром привезти сюди з Донецька тещу. Вона літня людина, інвалід першої групи. Поки там є кому за нею доглядати, але доведеться забирати найближчим часом. Вона у нас одна мама на всіх. Сумуємо без неї".

"Молодший син цього року закінчив Донецький університет, зараз на розпутті - де працювати. Але, як кажуть, поживемо - побачимо, він у нас хлопець з характером", - сказав прем'єр і додав, що з дітьми у нього "склалися особливі стосунки", "вони мені найближчі друзі".

Янукович також поділився, що після переїзду не пам'ятає, "коли полював" – "не було такої можливості". "І взагалі, дружина говорить, що я став сентиментальним: останнім часом не відчуваю бажання постріляти", - поділився він.

Але у той же час, прем'єр "регулярно" займається спортом, "за будь-якої погоди, і політичної у тому числі". "Граю у великий теніс", - повідомив він.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування