Омельченко влаштує в Києві справжню політпропаганду реформи Кучми

Субота, 30 серпня 2003, 15:57
У Києві буде широко обговорюватися виступ президента Леоніда Кучми на урочистих зборах, присвячених 12-й річниці Незалежності України.

Відповідне розпорядження про затвердження плану заходів щодо організаційного забезпечення обговорення виступу глави держави підписав столичний міський голова Олександр Омельченко, повідомили агентству "Інтерфакс-Україна" у суботу в прес-службі Київської міської держадміністрації.

Протягом вересня-жовтня 2003 року столичним райадміністраціям та іншим структурним підрозділам Київміськадміністрації доручено провести обговорення виступу президента в трудових колективах, установах культури й освіти за участю керівників місцевих органів виконавчої влади, депутатів місцевих рад і широких кіл громадськості. Під час цих обговорень будуть роз'яснятися основні положення виступу глави держави з використанням позитивного досвіду роботи місцевих органів влади й ефективної роботи господарського комплексу столиці.

У вересні в освітніх установах пройдуть тематичні заходи щодо висвітлення й роз'яснення виступу Кучми. Крім того, відповідно до розпорядження мера, рекомендується використовувати положення виступу при підготовці й проведенні Дня знань. Відповідальність за виконання цього пункту покладена на Головне управління освіти і науки і місцеві райадміністрації.

9 вересня в Києві пройде загальноміський єдиний День інформування населення за матеріалами виступу президента, за проведення якого відповідають райадміністрації, структурні підрозділи Київміськадміністрації і її Головне управління з питань внутрішньої політики.

Крім того, протягом року будуть проводитися місцеві і державні "гарячі телефонні лінії", присвячені обговоренню виступу глави держави й виконанню галузевих програм по відповідних напрямках діяльності.

Серед основних напрямків, на які місцевому керівництву доручено постійно направляти додаткові заходи з урахуванням основних положень виступу президента, відзначені, зокрема, створення сприятливого економічного середовища і проведення реформ; боротьба з бідністю і підвищення суспільного добробуту; поліпшення умов для інвестиційної діяльності; сприяння розвиткові підприємництва; підвищення ролі політичної культури населення; забезпечення належного суспільного порядку і боротьби зі злочинністю.
Громадськість Києва також зможе обговорити виступ президента на веб-порталі київської місцевої влади.

Крім того, Головне управління міськадміністрації з питань взаємодії зі ЗМІ і зв'язків із громадськістю буде організовувати на телеканалах і радіо тематичні передачі з роз'яснення положень виступу президента з актуальними коментарями керівників місцевих органів влади, представників трудових колективів і органів місцевого самоврядування, лідерів громадських організацій і політичних партій.

План заходів щодо обговорення виступу президента в столиці України має бути остаточно затверджений до 5 вересня.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
03:19
Шмигаль у США: Нас запевнили в підтримці законопроєктів
03:14
США наклали вето на прийняття Палестини до Радбезу ООН
02:18
Очільник Пентагону та топгенерал США про допомогу Україні: затягування має наслідки на полі бою
01:50
Остін у Пентагоні зустрівся з міністром оборони Норвегії: говорили про Україну
00:59
футбол"Бенфіка" Трубіна поступилась по пенальті "Марселю", "Ліверпуль" не зумів створити дива: результати 1/4 фіналу Ліги Європи
00:54
тенісКостюк відіграла 5 матчболів та перемогла фіналістку Australian Open на турнірі в Штутгарті
00:48
Директор ЦРУ до конгресменів: Україна може програти до кінця року, якщо не схвалите допомогу
00:14
оновлюєтьсяЗагроза "Шахедів" та ракет: в частині країни оголошено повітряну тривогу
23:45
Трамп прокоментував допомогу Україні після проєкту Джонсона: Європа має робити більше
23:38
Росіяни 14 разів за добу обстріляли Сумщину, поранена людина
Усі новини...