Я була б непоганим прем'єр-міністром – Юлія Тимошенко

Субота, 30 серпня 2003, 16:37
Лідер БЮТ Юлія Тимошенко вважає, що перед висуненням єдиного кандидата від опозиіцї повинно узгодити розподіл "певних" посад.

"Це для того, щоб ми не тільки пропонували обирати одного кандидата від опозиції, а для того, щоб ще й мати можливість потім впливати на виконання тих обіцянок, які ми всі разом перед президентськими виборами будемо давати суспільству, - сказала Тимошенко в ефірі "Громадського радіо".

Також, на думку Тимошенко, вона "була б непоганим прем’єр-міністром". "Але ж не я визначаю ці речі, а визначає саме коаліція опозиційних сил і люди, які беруть участь у переговорах", - сказала Тимошенко.

Коментуючи питання єдиного кандидата від опозиції, лідер БЮТ сказала, що це буде "та людина, яка є найбільш конкурентною в боротьбі з провладними силами". Єдиним кандидатом від влади "буде людина, яка буде зберігати тіньову економіку, корумповану політику, залежні ЗМІ і зґвалтоване правосуддя", вважає Тимошенко.

Вона також повідомила, що мала телефонну розмову з лідером "Нашої України" Віктором Ющенком і "ми визначилися, що робити для того, щоб відбулась справжня конституційна реформа, а не технологія, яку сьогодні пропонує Медведчук".

Тимошенко також відмовилася коментувати інформацію про її зустріч з президентом Росії Володимиром Путіним. "Деякі речі я, може, і не хочу коментувати, тому що переговорні процеси, певні стратегії лідерів – це, іноді, те, що робить партія, те, що робить блок, лідер – це їх особисті справи".

"Я думаю, що всі лідери мають спілкуватися і з керівництвом Росії і з керівництвом країн Європи. Я думаю, що в цьому є позитив", - сказала Тимошенко.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
00:25
У Нью-Йорку біля суду, де перебував Трамп, чоловік вчинив самопідпал
23:59
Новини економіки 19 квітня: удар по порту "Південний", неплатників аліментів тепер зможуть мобілізувати
23:56
відео, фотоПоблизу Брянська в РФ горить підстанція, повідомляють про атаку дронів
23:43
Сміх крізь сльози: Костюк в емоційному матчі здолала Ґофф у чвертьфіналі Штутгарта
23:31
"Роттердам+": ВАКС звільнив двох фігурантів від відповідальності через строки давності
23:23
Ворог вдарив ракетою по цивільній інфраструктурі в Сумах 
23:10
Білий дім очікує, що США "одразу ж" почнуть постачати зброю Україні після рішення Конгресу
22:45
Ракетна атака по Дніпру: рятувальники виявили тіло третього загиблого
22:32
тенісКалініна у двох партіях розібралася з 16-річною росіянкою і пройшла в півфінал турніру в Руані
22:16
Джонсон про пакет з допомогою Україні: Найкращий можливий варіант
Усі новини...