292 депутати хочуть і далі бачити Кучму при владі

П'ятниця, 12 вересня 2003, 14:38
Підписи під новим погодженим варіантом законопроекту про зміни в Конституцію України на даний момент поставили 292 народних депутати, заявив президент України Леонід Кучма.

Виступаючи на урочистостях, присвячених 65-річчю Луганської області, у п'ятницю в Луганську він відзначив, що "не один місяць ідуть дискусії, як розподілити повноваження між парламентом, урядом і президентом" при реалізації конституційної реформи.

"На сьогодні в результаті тривалих переговорів за участю більшості представлених у Верховній Раді політичних сил вдалося погодити варіант, який я також підтримую. Свої підписи під цим варіантом уже поставили 292 народних депутати", - сказав президент.

Він підкреслив, що законопроект про конституційну реформу спрямований на демократизацію українського суспільства, створення оптимальних умов для вільного вибору народом партійних програм соціально-економічного розвитку, формування дійсно відповідальної й ефективної влади.

За словами Кучми, у результаті реформи будуть чітко окреслені права й відповідальність президента, парламенту й уряду.

Як відомо, новий законопроект, що передбачає, зокрема, обрання глави держави депутатами Верховної Ради, уже надійшов для висновків у Конституційний суд.

Інтерфакс-Україна


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування