Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Янукович несподівано уже став готовий до вступу в ЄЕП

П'ятниця, 12 вересня 2003, 15:55
Прем'єр-міністр України Віктор Янукович заявляє, що українська сторона внесла виправлення в проекти документів зі створення ЄЕП, усунувши тим самим існуючі раніше "деякі розбіжності з українським законодавством".

"Проведена експертиза угоди, яка підготовлена до Ялтинського саміту і зроблені відповідні виправлення", - сказав Янукович журналістам у п'ятницю в Сумах, передає Інтерфакс-Україна.

Він нагадав, що "проблема виникла в зв'язку з тим, що в запропонованому тексті документа є деякі розбіжності з нашим законодавством".

"Інших питань - немає. Я вважаю, що ця угода повинна бути підписана. Це вигідно нашій державі", - заявив прем'єр.

Раніше було оголошено, що уряд ще раз розгляне питання ЄЕП на засіданні в середу. Перед цим повинні бути враховані зауваження до договору Мінекономіки, Мін'юсту і МЗС.

Янукович заявив у п'ятницю, що українські стратегічні інтереси знаходяться в розвитку торгово-економічних відносин із стратегічними партнерами. Такими партнерами він назвав і країни, які висловилися за створення ЄЕП. "Чим краще економічно буде виглядати Україна, чим вище буде рівень життя, тим швидше ми будемо інтегруватися, у тому числі, і до Європейського Союзу", - заявив прем'єр.

Він також відзначив необхідність економічної інтеграції для розвитку ринків збуту для вітчизняних товаровиробників і захисту їхніх інтересів. "Від цього виграє економіка й український народ", - сказав Янукович.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...