Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Мирослава Гонгадзе сподівається на парламент, хоч там і працює Литвин

Вівторок, 16 вересня 2003, 18:46
"Є достатньо народних депутатів України, які б могли вплинути на хід розслідування вбивства Георгія Гонгадзе", - вважає дружина загиблого журналіста Мирослава.

Про це вона заявила в інтерв'ю "Громадському радіо", коментуючи своє звернення до Верховної Ради з проханням заслухати на пленарному засіданні осіб, які фігурують у листах колишнього міліціонера Ігоря Гончарова, як причетні до викрадення та вбивства її чоловіка.

Мирослава Гонгадзе наголосила, що слідча комісія парламенту "не має достатніх повноважень для того, щоб проводити реальне розслідування". "Але ми маємо такий орган, і те, що є можливим зробити в рамках їхніх повноважень, треба зробити, тому що ніхто інший цього не зможе", - сказала Мирослава Гонгадзе.

Незважаючи на те, що дружина загиблого журналіста вважає, що "голова ВР Володимир Литвин причетний до цього злочину, тому це виглядає дещо дивним звертатися до парламенту", вона певна, що "у ВР є достатня кількість свідомих депутатів, які могли б вплинути на хід цього розслідування".

Також Мирослава Гонгадзе наголосила, що свідчення Гончарова "повинні використовуватися лише у комплексі із записами майора Мельниченка, тобто саме в комплексі вони і складають повну картину злочину – від замовлення до виконання".

Водночас вона сумнівається у тому, що "насправді організатори цього злочину будуть притягнуті до відповідальності", але розуміє, що це дуже тривалий процес, та намагатиметься добитися результату.

Мирослава Гонгадзе також зауважила, що днями в одній із комісій Конгресу США з'явиться звернення з приводу розслідування справи Гонгадзе.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування