Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

ВШАНУВАТИ ПАМ'ЯТЬ ГОНГАДЗЕ ПРИЙШЛО 5 ТИСЯЧ КИЯН

Вівторок, 16 вересня 2003, 19:02
У мітингу опозиції у день зникнення Георгія Гонгадзе беруть участь лідери трьох опозиційних сил – Олександр Мороз, Юлія Тимошенко та Петро Симоненко.

Раніше лідер "НУ" заявляв, що не братиме участь у політичних акціях 16 вересня. Перед учасниками мітингу видно ряд представників блоку Ющенка Володимира Яворівського, Володимира Філенка, Миколу Томенка.

Комуніст Адам Мартинюк оцінює присутність у районі 5 тисяч. Над натовпом, який зайняв майже всю сторону Майдану незалежності з боку монумента, майорять прапори КПУ, СПУ, "Батьківщини", "Собору", "Яблука", ПРП, УНА-УНСО, Конгресу українських націоналістів.

Перед початком мітингу Юлія Тимошенко зазначила у розмові з журналістами, що крім вшанування пам'яті Георгія Гонгадзе, мітинг є "формою інформування населення". "Мітинг – це можливість поспілкуватися з людьми, коли немає доступу до ЗМІ", - сказала Тимошенко.

Вона також повідомила, що після цієї акції протесту опозиціонери "поїдуть" по регіонам.

Коментуючи цей намір один із лідерів КПУ Адам Мартинюк сказав журналістам, що не чув про таку домовленість. "Ви знаєте, зараз треба більше працювати у парламенті, де вирішується багато історично важливих проблем, ніж підіймати регіони".

Українська правда


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування