Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Під Кабміном вимагають відставки Азарова

Середа, 17 вересня 2003, 10:07
Близько 50 представників Конгресу українських націоналістів, блоку "Наша Україна", Української народної партії й Союзу офіцерів України пікетують будинок Кабінету міністрів. У середу зранку уряд розгляне проекти документів про створення Єдиного економічного простору.

У руках демонстранти тримають гасла "Азарова - у відставку", "Ганьба зрадникам України".

Мітингуючі вимагають відставки першого віце-прем'єра Миколи Азарова і закликають не підписувати документи.

На попередньому засіданні з питання ЄЕП, 3 вересня, уряд ухвалив рішення направити проекти документів у Міністерство юстиції, Міністерство закордонних справ, Міністерство економіки і з питань європейської інтеграції – для приведення у відповідність до українського законодавства.

Відповідно до внутрішньодержавної процедури, перед підписанням президентом Леонідом Кучмою документів на саміті СНД у Ялті, рішення повинен ухвалити уряд країни.

Після засідання уряду прем'єр-міністр Віктор Янукович має намір відправитися до Ялти для участі в засіданні Ради глав урядів і Ради глав держав країн СНД у розширеному складі.

На саміті СНД повинні бути підписані документи про створення Єдиного економічного простору України, Росії, Білорусії й Казахстану.

Інтерфакс-Україна


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...