Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У парламенті Піскун підхопив хворобу

Середа, 17 вересня 2003, 17:54
Комітет Верховної Ради з питань регламенту відклав ухвалення рішення щодо розгляду подання Генпрокуратури про згоду парламенту на притягнення до кримінальної відповідальності Юлії Тимошенко. Так вирішено у зв'язку з відсутністю на засіданні комітету генерального прокурора Святослава Піскуна.

Про це повідомила лідер БЮТ Юлія Тимошенко в інтерв'ю журналістам у середу. За її словами, таке рішення було ухвалено у зв'язку з тим, що Піскун повідомив, що хворіє і не може взяти участь у засіданні комітету.

У ході засідання регламентного комітету лідер блоку підкреслила, що генпрокурор "зараз саботує розгляд у комітеті" питання про надання згоди на притягнення Тимошенко до кримінальної відповідальності.

За її словами, у середу Піскун "був абсолютно здоровий", брав участь у засіданні фракцій, а потім у другій половині дня надіслав телефонограму про те, що занедужав і не може взяти участь у засіданні регламентного комітету.

"Мова йде про те, що він не може надати жодних аргументів", - підкреслила депутат.

Вона висловила думку, що регламентний комітет готовий ухвалити рішення, оскільки для цього є всі підстави, і робоча група, створена в комітеті для вивчення матеріалів Генеральної прокуратури з цього питання, представила свої висновки.

Тимошенко повідомила, що на наступній погоджувальній нараді депутатських фракцій і груп вона має намір знову порушувати питання про заслуховування генпрокурора в сесійній залі щодо дотримання законності в державі.

Інтерфакс-Україна


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування